Kalliosta Keilaniemeen pyörällä

Olen hieman tuskaillut, että Kalliosta Keilaniemeen ei kulje yhtäkään sujuvaa ja miellyttävää pyöräilyreittiä. Jokainen vaihtoehto on ollut enemmän tai vähemmän huono. Mutta Mikon kehuma pyörätieverkoston parantuminen Helsingissä alkaa näkyä tälläkin reitillä erityisesti Lauttasaaressa. Tähän asti Lauttasaari on ollut varsinainen kanto kaskessa pyöräilyn suhteen, mutta nyt tilanne alkaa olla täysin toinen. Lauttasaarentien varteen on osittain jo rakennettu ja osittain on rakenteilla aivan erinomaiset pyörätiet ajoväylän reunaan. Todella hienoa kehitystä! Nyt kun Kalliosta lähtee ja suuntaa kulkunsa Baanan kautta Hietalahden hautausmaan ohi ja vielä kieppaa Salmisaaren urheiluhallin pihan kautta ja oikeustalon takaa (näin välttää parit ikävät kanttarit ja liikennevalot) Lauttasaaren sillalle niin jo alkaa olla reitti kaupunkiloloihin sujuva ja miellyttävä. Hienoa kehitystä!

Pyörätietä rakenteilla Lauttasaaressa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s