Toinen päivä Lofooteilla…

…avautui sateisena. Mikko ja Jukka suuntasivat suunnitelmansa mukaisesti Vestpillarenille, mutta ensimmäisnen yritys päätyi kahvilaan Svolvaeriin, jonne me Veskun kanssa seurasimme perässä…

Siinä kahvitellessa sadepilvet kuitenkin kaikkosivat ja Mikko ja Jukka suuntasivat Vestpillarenille. Minun ja Veskun alkuperäinen suunnitelma oli Djupfjord Buttress, mutta päädyimme Maurpillarenille haeskelemaan nelosen harjannereittiä Pedersenryggen.

Harjanteen suurin haaste oli löytää reitti. Todennäköisesti menimme suurin piirtein oikeaa reittiä, mutta yläosassa oli kyllä pari paikkaa, jotka olivat kaukana nelosesta, että tiedä sitten oliko reitti oikea vai väärä. No komea harjanne joka tapauksessa ja hieman epämiellyttävä kävely alaskin sujui ongelmitta vaikka tipuinkin johonkin kiven koloon juuri ennen autoa…no onneksi maa tuli vastaa juuri ajoissa eikä sattunut, parilla naarmulla selvisin…


Myös Mikon Ja Jukan Prestenin valloitus sujui upeasti, joten päivä oli onnistunut ja illalla oli mukava laitekla ruokaa grillin loimun valossa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s