Keliä pidellyt

On ollut kyllä uskomaton pari viikkoinen. Kohta on toukokuun puoliväli ja lunta tulee. Eilen multisport treeneihin valmistautuessa lunta tuli erityisen hyvään tahtiin. Maa oli monessa paikkaa valkoisena ja vilakkaa oli iltaa kohti. Silti luonto osaa olla kaunista, vaikka vihreää ei vielä paljoa ole.

20170510_193600

Kesäkausi on joka tapauksessa aloitettu. Pääpaino on pyöräilyssä, mutta myös suunnistusta ja kiipeilyä on päässyt tekemään. Varpaan takia tein päätöksen etten edes yritä juosta ennen heinäkuuta. Juhannuksen Norjan reissu tulee kuitenkin ihan just eikä tässä mihinkään kuntoon pääsisi. Vielä kun kesän päätavoite on Offroad Finnmark 300 ja saanut juuri uuden pyörän, niin ei tässä juosta ehtisikään. Tärkeintä on kerätä kilometrejä jotta takapuoli kestää Finnmarkin tunturiylängöt. Kiipeily on hyvää vastapainoa ja melontakausikin pitäisi aloittaa.

PT treenit jatkuvat vieläkin, mutta nyt vähän kevyempinä. Joka maanantai tehdään kiertoharjoittelulla lihaskuntoa ylläpitävää treeniä Juhan kanssa. Pari viime viikkoa on mennyt jalat täysin tukossa tämän johdosta, mutta nyt ehkä löydetty tasapaino jossa voi tehdä kardiota tuoreemmilla jaloilla ja lihaskunto on vain tukena. Toinen monipuolinen ja erittäin motivoiva viikkotreeni ovat olleet keskiviikkoiset Mamen multisport -treenit. Kukin on vuorolla tehnyt reittejä ja niistä saa erittäin hyviä pitkiä treenejä. Lisäksi yhdessä tekeminen on hauskaa.

Lopuksi vielä ihan itselle muistiin Pekka Poudan ennusteet eiliseltä. Ensi viikolla lämpenee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s