Jukola

Ekaa kertaa Jukolassa ja oli kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen. Tunnelma ehkä paras sana kuvaamaan tapahtumaa. Siinä on sitä jotain mitä on vaikea selittää, mutta kun istut ihmisten seassa kello neljän aikaa screenin edessä ja kuuntelet selostajien juttuja, on siinä jotain erityistä. Jukola on festarit ilman hässäkkää. Porukka tietää mistä tykkää ja kaikilla on tarkoitus olla paikalla. Sama tarkoitus ja yhteishenki. Lähtö on hieno hetki, mutta tapahtumien kulku läpi yön on se juttu.

Olin puhtaasti nautiskeluasenteella duunin porukan kanssa ja kun oma nilkka oli mennyt ympäri pari viikkoa aiemmin niin tavoitteet olivat tunnelman aistiminen ja maaliin pääsy. Maaliin päästiin ja myös meidän vasta-alkajajoukkue suoritti osuudet tasaisesti ja aamupäivästä homma oli paketissa. Hölkkäsin kakkos osuuden pimeässä metsässä ja taisi olla oikeastaan hyvä ettei puristanut vaan otti rauhassa ja katseli ympärilleen. Metsässä oli tunnelmaa ja monenlaista menijää.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s