Erikoiset ajat

Korona on laittanut maailman sekaisin. Silti arki jatkuu ja samoin harrastaminen. Meillä on ollut otelauta kämpän seinässä jo jonkun vuoden, mutta en ole koskaan jaksanut asennoitua käyttämään sitä. Nyt on takana kohta jo kymmenisen kertaa joka on enemmän kuin koko aiemmassa elämässä olen saanut tehtyä. Itse asiassa projekti lähti käyntiin jo ennen koronan pärähtämistä Eurooppaan kun tuli boulderilla juttua Crimpd appista ja treeniohjelmista. Sehän on ollut aina tiedossa ettei mulla ole oikein sormivoimia.

Nyt sitten kun maailma on kiinni, niin on hyvä hakea uusia treenimuotoja kuten skypeotelautasessio. Joku jakaa treeniappin ruudulle ja kaikille kamerat päälle. Mielellään joku vielä oluen kanssa kannustamaan. Ryhmän tsemppi auttaa tekemään tylsätkin treenit ja samalla voi jauhaa juttua. Näin se maailma muuttuu. Vielä kun keksitään miten tähän integroidaan El Capitanin 3d malli, niin ei tarvitse enää matkustaa tai edes käydä ulkona.

123456
Ryhmäpaine auttaa suorittamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s