Poronpolku 2020

Pitkästä aikaa Räyskälässä ja Poronpolulla. Täytyisi oikein tarkistaa blogista tarkistaa milloin olen viimeksi täällä ollut ja aikaa on ehtinyt vierähtää kahdeksan vuotta. Ei ole tullut käytyä kun olen varmaan ajatellut ettei uutta ajettavaa paljoa ole kun ennen muinoin täällä useammin kävin.

Täytyy kuitenkin mainostaa miten positiivinen yllätys Räyskälä oli. Ollaan Laakasalon vähän trailer park henkisessä leirinnässä ja tästä pääsee liipaisemaan sekä Poronpolun että Melkuttimien suuntaan pätevät maastolenkit. Kumpainenkin kaikkinensa kolmenkympin tietämillä ja Ilvesreitit tarjoavat oletettavasti lisää. Nyt polku kuin polku oli huippuajettavaa ja opastukset tiptop. Viime kerralla kun varsinkin Ilvespolun pätkät olivat enemmän umpimetsään merkattuja reittejä.

Seutu on loistava ennen kaikkea XC henkiseen ajoon. Turhan raskasta pyörää ei kannata ottaa mukaan. Polut ovat Suomen mattakaavassa todella flow. Poronpolun puolella on lisäksi tiukkaa nousua missä kevyt menopeli auttaa kuskin tuskaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s