Runni

Persoonallinen kylpyläsuositus Pohjois-Savosta. Sopii hyvin loman päätteeksi palautumiseen ajettaessa takaisin etelään vitostietä pitkin (parin kympin koukkaus Iisalmen kohdalla). Mukavan pieni kylpylä hyvillä porealtailla ja armeijatyylisellä kohtuu kivalla savusaunalla. Miljöössä historiaa joka pohjautuu jo monisatavuotiseen Runnin lähteeseen. Maisema ainakin itselle jotenkin epäsuomalainen jokimaisema. Kiva, erilainen ja rauhallinen vaihtoehto suurille perhekylpylöille.

Paikan päältä saattaisi olla hyvää melontaa, mutta en selvitellyt enempää. Inkkareita oli pihassa. Toki lähistöltä löytyy muutakin lajia harrastettavaksi.

https://www.spahotelrunni.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s