Auto myynnissä: Alfa Romeo Mito Quadrifoglie Verde

Viimeiset 3 vuotta olen omistanut kaksi Alfa Romeota, vanhan sotaratsun, Punaisen Paholaisen eli Alfa Romeo 147:n sekä uudemman tulokkaan Mito Quadrifoglie Verden. Joululomalle pohjoiseen otin alleni vanhemman kärryn ihan jo siksi, että siinä on lohkolämmitin, jota uudemmassa ei ole, ja samalla huomasin, että autohan on ikävuosistaan huolimatta loistavassa kunnossa! Samalla heräsi ajatus, että mahdankohan enää tarvita kahta autoa… Työmatka-ajot ovat vähentyneet ja muutenkin olen pyrkinyt minimoimaan autoilun, ihan vaan jo omien hermojen takia. Siispä päätin pistää myyntiin uudemman kulkupelin ja luottaa vielä muutaman vuoden vanhaan sotaratsuun…

Myynnissä oleva Mito ei siis todellakaan ole mikään kiipeilijän tai muun ulkoilmaliikkujan tilava liikkumisväline, jossa voi myös elää reissujen aikana. Tällä vehkeellä ei myöskään kannata tuupata liian ruohottuneille pikkuteille, jos ei halua samalla puhdistaa auton pohjaa. Mutta toisaalta, jos kelit ovat vaihtelevat ja sille täydelliselle ”sääikkunalle” ehtiminen vaatii vauhtia, niin Mitolla kyllä kerkiää! Ja matkatavaratilaakin on kunhan ihmisiä autossa ei ole kahta enempää. Kun takapenkin kaataa, tai 2/3:kin jo riittää, niin n. 190 cm pitkät Movementin  Super Turbot sopivat matkaan mukaan mukavasti, asetettuina diagonaalisuuntaisesti kärjet takakontin takanurkassa ja perä kuskin pään vieressä. Jos ei harrasta pyöräilyä tai jotain muuta lajia, jossa varusteet vievät kohtuuttoman tilan, niin kahden henkilön kesälomakamat uppoavat mukavasti auton takaosaan vaikka useammankin viikon reissua varten. Mutta nukkua Mitossa ei kannata…voi ruveta kolottamaan paikkoja…eli joko pitää olla rahaa hotelliin tms., tai sitten teltta takakonttiin…

Ja Alfa Romeostahan ei voi puhua ilman mainintaa ajo-ominaisuuksista, ei etenkään Quadrifoglie Verdestä. Auton 170 hv turbo kiidättää suhteellisen pientä kärryä upeasti samalla kun sähköinen alusta pitää auton tiukasti kiinni tiessä. Erityisesti pienillä mutkaisilla asfalttiteillä kuski on taivaassa! Vielä kun pääsee Alppien ja Välimeren serpentiineille niin siinä sitä miettii, että ei ajaminen voi tästä paljoa paremmaksi muuttua…Ja nyt tämä kaikki on myynnissä täällä…
Eli kaikki kiireiset grammanviilaajat käykää katsomassa! Vielä muutama kuva tähänkin…
Alfa Romeo Mito Quadrifoglie Verde, 170 hv…
…ja tällä jatketaan, vanha kunnon Punainen Paholainen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s